Dolgozunk
ISO 90001 Bisnode tanusitvany

Minőségi- és kivitelezési irányelveink

Célunk, hogy Megrendelőinknek olyan műszaki és minőségi szolgáltatást biztosítsunk, amely a legjobban illeszkedik az adott felhasználási terület kívánalmaihoz. 

Átfogó ipari megoldásokat kínálunk Partnereink részére, amelyek magukban foglalják a projektekhez szükséges tanácsadást, felmérést, tervezést, szerelést, üzembe helyezést és oktatást. A kivitelezés folyamán kizárólag műszakilag megbízható cégek alkatrészeit és termékeit építjük be. (Schrack, Siemens, Schneider, ABB, Omron, Turck, ifm, E&H, stb.) A kivitelezést követően - a garanciális felelősség mellet - vállaljuk az adott rendszer eseti- és átalánydíjas karbantartását.

Cégünk célkitűzése a feladatok magas színvonalon történő megoldása és a szolgáltatások minőségének folyamatos fejlesztése. Felelősség- és teljes körű garanciavállalással mutatjuk elkötelezettségünket a Megrendelőink irányába.

Rendelkezünk a gyors és szakszerű hibaelhárításhoz, illetve szervizszolgáltatáshoz szükséges ügyeleti rendszerrel és ezen tevékenységek végzését biztosító technikai és szervizautó háttérrel.

Nagyon fontos számunkra a vonatkozó és hatályos szabványokat és előírásokat maximálisan kielégítő technikai- és minőségi tervezés és kivitelezés. Rendelkezünk MSZ EN ISO 9001:2015 tanúsítással. A minőségirányítás rendszert a     tanácsadója vezette be és rendszeres konzultáció keretében biztosít számunkra folyamatos fejlődést. www.bhi-iso.hu
 
Általános felelősségbiztosításunk az esetlegesen bekövetkező tevékenységi-, munkáltatói-, szolgáltatói- és környezetszennyezési káreseményekre biztosít fedezetet.

Szakembereink

Cégünk létszáma 14 fő.

Munkatársaink jól képzett és nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberek. Képzettségük szerint 1 fő villamosmérnök 1 fő villamos üzemmérnök, 2 fő villamosipari technikus, 6 fő villanyszerelő 2 fő műszerész, 1 fő lakatos, 1 fő adminisztratív dolgozó. Gyakorlati jártasságunk van tervezői-, kivitelezői-, és karbantartási munkák végzésében.

Villamosipari technikus munkatársunk rendelkezik érintésvédelmi mérések és villamos berendezések szabványossági felülvizsgálatára, erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálatára és villámvédelem felülvizsgálatára jogosító végzettséggel.